Pagina afdrukken

Voor studenten

De bedrijfswereld en academische wereld samenbrengen

CG Drives & Automation werkt nauw samen met plaatselijke universiteiten en met Europese en internationale organisaties. Het is goed voor ons bedrijf en voor het bedrijfsleven om de bedrijfswereld en academische wereld samen te brengen.

Ondersteuning van onderzoek en opleiding is een manier om onze toekomst zeker te stellen, door toegang tot mensen met de juiste vaardigheden en tot nieuwe technologie. Via onze contacten op universiteiten blijven we op de hoogte van onderzoeksresultaten en krijgt CG Drives & Automation naamsbekendheid onder studenten. In de praktijk houdt dit in dat studenten hun eindprojecten of stageperiode bij CG Drives & Automation doen of dat ze in dienst worden genomen. Sommige engineers van CG Drives & Automation hebben tijdens hun werk lessen aan de universiteit gevolgd, om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

CG Drives & Automation is ook betrokken bij het EPE (European Power Electronics Association), een Europees samenwerkingsverband waarin bedrijven en universiteiten samenwerken aan vermogenselektronica en elektrische aandrijvingen.

We bieden momenteel geen specifieke eindprojecten aan, maar u kunt altijd contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken.