Pagina afdrukken

Werken bij CG Drives & Automation

Kennis en een positieve houding

Kennis en een positieve houding zijn sleutelwoorden voor de mensen die bij Emotron werken. We zijn een internationaal technologiegedreven bedrijf dat stimulerende uitdagingen en goede groeimogelijkheden biedt.

Altijd gericht op eenvoud en betrouwbaarheid

Eenvoud en betrouwbaarheid gelden voor zowel onze technologie als onze mensen. Dit betekent gebruiksvriendelijke producten en een hoge beschikbaarheid en flexibiliteit in het contact met onze klanten. De betrouwbaarheid is gebaseerd op onze hoogwaardige producten en de gemakkelijke toegang tot technische ondersteuning. We hebben robuuste producten en nuchtere mensen die er alles aan doen om het probleem op te lossen.

 

Energiebesparende technologie voor de toekomst

De uitdaging om de uitstoot van CO2 te verlagen, staat bovenaan alle politieke agenda's. Een deel van de oplossing bestaat uit duurzame energiebronnen, maar meer dan de helft daarvan moet uit energie-efficiëntie komen. Het goede nieuws is dat de technologie nu al beschikbaar is, dankzij CG Drives & Automation en andere bedrijven. Maar we houden ons ook bezig met het stimuleren van energie-efficiëntie op grotere schaal. Dit heeft ons een sterke en geprezen positie op dit gebied gegeven en werkt als sterke stimulans voor onze werknemers en partners.

 

Uitdagingen in een internationale omgeving

We nemen elke uitdaging zonder vooroordelen aan en er is een nauwe samenwerking tussen afdelingen en over nationale grenzen heen. Onze werkzaamheden bestaan uit alles van ontwikkeling en productie tot marketing en ondersteuning na verkoop. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit, het stimuleert kennis van en inzicht in elkaars werk en creëert mogelijkheden om binnen het bedrijf te groeien.

 

Mensen werken graag bij CG Drives & Automation

Sommige werknemers werken al jaren bij ons en hebben verschillende functies binnen de organisatie gehad. Ze hebben de kans gegrepen een nieuwe carrière op een andere afdeling te beginnen, hun perspectieven van lokaal naar internationaal te verleggen of meer verantwoordelijkheid te nemen in managementfuncties.