Pagina afdrukken

Werkgebieden

Diverse carrièremogelijkheden

CG Drives & Automation biedt carrièremogelijkheden binnen diverse gebieden, waarvoor verscheidene competenties en vaardigheden nodig zijn. Naast de onderstaande functies hebben we ondersteunende en administratieve functies op vlak van financiën, IT, procesontwikkeling en human resources, allemaal essentiële functies voor een efficiënt en succesvol bedrijf.

Productontwikkeling: eenvoud in de meest geavanceerde vorm

Eenvoud en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden die ons werk in ontwikkeling leiden. Het resultaat bestaat uit producten die bekend staan om hun combinatie van geavanceerde technologie, en robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. Onze engineers werken met onze standaardproducten en met klantspecifieke producten, en hun expertise omvat gebieden zoals vermogenselektronica, mechanische engineering, motorontwerp en besturingsalgoritmen.

We houden al in een vroeg stadium rekening met alle aspecten van een project door alle bedrijfsfuncties bij de ontwikkelingsprojecten te betrekken: vraag vanuit de markt, concurrentie, duurzaamheid, productiegemak, testprocedures, beschikbaarheid van onderdelen, argumenten voor verkoop, introductieplannen enz. We ontwerpen ook OEM-oplossingen in nauwe samenwerking met de engineers van de klant, waarbij we hun toepassing grondig leren kennen en waardevolle feedback over onze technologie krijgen.

 

 

Productie & sourcing: korte productietijden en een hoge kwaliteit

De producten van CG Drives & Automation worden in onze fabriek in Helsingborg (Zweden) gemonteerd. De productie is gebaseerd op bestelling met snelle levering van eenheden die volgens de vereisten van de klant zijn geproduceerd. Lijnproductie biedt een hoge mate van flexibiliteit bij het afhandelen van onderdeeltekorten of bij bestellingen die meteen moeten worden geleverd. De gespecialiseerde montage- en teststations met gestandaardiseerde procedures zorgen voor korte productietijden en een hoge kwaliteit.

De afdeling Productie werkt nauw samen met onze afdelingen Ontwikkeling en Sourcing, in de dagelijkse werkzaamheden en in klantspecifieke projecten, bij het testen van nieuwe onderdelen en bij het plannen van productintroducties. Al deze functies bevinden zich onder hetzelfde dak, waardoor er meteen actie kan worden ondernomen als er een specificatie moet worden gewijzigd of als er een vervangingsonderdeel moet worden gevonden.

 

Dit is Alexandra en zij werkt op de afdeling Productie bij CG Drives & Automation

 

Verkoop & marketing: de beste oplossing voor elke klant

Persoonlijke verkoop vormt de basis voor onze activiteiten op de markt. Een optimale oplossing vraagt om een uitgebreide kennis van de vereisten van elke specifieke toepassing. Ons verkooppersoneel bouwt lange-termijnrelaties op en gebruikt zijn kennis en inzet om de beste oplossing voor elke klant te vinden. De verkoop gebeurt op onze thuismarkten via directe verkoop en internationaal door een netwerk van distributeurs.

Onze verkopers werken lokaal of internationaal, op locatie of via telefonische verkoopondersteuning en sommige zijn gespecialiseerd in bepaalde toepassingen of in projectverkoop. Onder onze klanten hebben we zowel eindgebruikers als OEM's, waarvoor we aangepaste oplossingen ontwikkelen.

 

Dit is Iréne en zij werkt op de afdeling Telefonische verkoop bij CG Drives & Automation

 

Klantspecifieke projecten: speciaal afgestemde oplossingen ontwikkelen

Met onze vaardigheden op vlak van engineering helpen wij onze klanten de prestaties in hun proces te maximaliseren. Onze engineers weten wat er in elke specifieke toepassing werkt en ze kunnen speciaal afgestemde oplossingen op basis van onze standaardproducten ontwerpen. Een klantproject kan gaan van kleine hardware- of softwareaanpassingen tot complete aandrijfsystemen.

Onze aandrijfsystemen worden ontwikkeld voor eindgebruikers en voor fabrikanten van kranen, pompen en ventilatoren die hun klanten kant-en-klare, efficiënte en betrouwbare oplossingen willen bieden. Engineering omvat vaak het ontwerp, de constructie en de ingebruikname van een systeem, inclusief frequentieregelaars, motoren en transformatoren. Dit wordt in nauwe samenwerking met de klant en verschillende afdelingen van CG Drives & Automation uitgevoerd.

 

Dit is Volker en hij werkt aan klantspecifieke projecten bij CG Drives & Automation

 

Support & service: gemoedsrust voor onze klanten

Het leveren van de technische oplossing is één kant van het verhaal, zorgen dat die oplossing volgens de vereisten van de klant werkt is de andere kant. Dat kan niet zonder persoonlijke inzet en volledige kennis van hun processen. Dankzij een goede ondersteuning komen onze producten goed tot hun recht.

Onze ondersteunings- en servicemonteurs hebben de belangrijke taak klanten te helpen om hun activiteiten te optimaliseren en stilstandtijd te minimaliseren. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden in hun werk, dat onder meer bestaat uit technische ondersteuning en het opsporen van fouten via telefoon of e-mail, producttrainingen voor klanten en partners, ingebruikname, reparaties in de werkplaats en service op locatie. Ze leveren ook een belangrijke bijdrage aan onze productontwikkelingsprojecten op basis van hun praktische ervaring.

 

Dit is Manuel en hij werkt op de afdeling Service bij CG Drives & Automation