Pagina afdrukken

BEDRIJFSNIEUWS

Theoretische en praktische training in nieuw kranencentrum

Bij Emotron kunt u nu terecht voor kraantrainingen in het nieuwe Emotron kranencentrum in Wernigerode, Duitsland. Klanten komen er vanuit de hele wereld naartoe voor theoretische en praktische informatie over de unieke kraanfuncties van Emotron-frequentieregelaars.

[4 april 2007]

Vanuit alle windstreken komen mensen naar het kleine Duitse plaatsje Wernigerode aan de voet van het Harz-gebergte om er te wandelen of een tochtje te maken met de oude stoomtrein. Van nu af aan zullen sommigen van hen echter ook komen voor de live-kraanbesturingssimulaties op een industrieterrein aan de stadsrand.

Afbeelding: Het nieuwe kranencentrum van Emotron opende zijn deuren in januari 2007. Jan-Eric Bergström, CEO van het bedrijf, was uit Zweden overgekomen om de opening bij te wonen.

Het nieuwe kranencentrum van Emotron werd in januari 2007 geopend en is wereldwijd een van de weinige in zijn soort. De eerste deelnemers waren afkomstig uit Latijns-Amerika. Het volgende bezoek komt uit Rusland. Duidelijk is dat kranen, die worden aangestuurd met Emotron-producten, te vinden zijn in industriële toepassingen en havens over de hele wereld.


 
Afbeelding: Kranen die worden aangestuurd met Emotron-producten zijn te vinden in industriële toepassingen en havens over de hele wereld. De eerste gasten, die een training doorliepen in het nieuwe kranencentrum van Emotron, waren afkomstig uit Latijns-Amerika. Het volgende bezoek komt uit Rusland.

Het centrum stelt kraanklanten in staat om live te ervaren wat de unieke functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van Emotron-frequentieregelaars betekenen voor de kraanbesturing. Een kraancabine op een 20 meter lange, op de grond bevestigde rail maakt een realistische simulatie mogelijk van het rijden en hijsen.

Bij Emotron kunt u nu terecht voor gecombineerde theoretische en praktische kraantrainingen. De trainingen staan gepland voor iedere derde week van de maand en nemen twee dagen in beslag. Ook het personeel van Emotron profiteert van de nieuwe faciliteit, zowel voor interne trainingen als voor het testen van nieuwe kraanfuncties.