Pagina afdrukken

BEDRIJFSNIEUWS

Werknemer van Emotron ontvangt de Friendship Award

De Friendship Award wordt toegekend aan buitenlandse experts en gastonderzoekers die een buitengewone bijdrage aan de ontwikkeling van een bepaalde regio hebben geleverd. De prijs is persoonlijk en de kandidaten worden door een Chinese partner genomineerd, bijvoorbeeld door het bedrijf of de universiteit waarmee ze samenwerken.

[13 november 2009]

Axel Wolfram is een belangrijke persoon bij de ontwikkeling van de geavanceerde aandrijftechnologie voor liftbesturingen bij Emotron. De technologie heeft geleid tot een samenwerking met Shenyang Brilliant Elevator (BLT), een van de grootste liftfabrikanten in China. Het bedrijf heeft Axel Wolfram genomineerd voor zijn zeer gewaardeerde steun bij de ontwikkeling, invoering en opleiding in het kader van deze technische samenwerking.

De prijs werd uitgereikt in het stadhuis van Shenyang, de hoofdstad van de provincie Liaoning, en de medaille en het certificaat werden door de gouverneur van de provincie overhandigd.

"Deze prijs is zeer prestigieus en staat hoog aangeschreven in China", zegt Tommy Liu, manager van het Emotron-kantoor in Sjanghai.  "De prijs wordt toegekend voor buitengewone prestaties en er gaat een zeer grondig evaluatieproces aan vooraf. Ik woon al 30 jaar in China, maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die de prijs heeft gewonnen. Axel Wolfram mag trots zijn!”

Afbeelding: Axel Wolfram van Emotron heeft de Friendship Award van de provincie Liaoning toegekend gekregen. Hij werd genomineerd vanwege zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de provincie door het bieden van technische ondersteuning aan een van de toonaangevende bedrijven uit de provincie.