Pagina afdrukken

BEDRIJFSNIEUWS

Eerste beurs voor CG Drives & Automation

Elektrotechniek, welke plaats vond van 3-7 oktober in Utrecht, Nederland, is een belangrijke bijeenkomst voor bedrijven in de aandrijftechniek, elektrische installaties en componenten. Emotron is een welgekende naam in de industrie, maar dit jaar op de beurs voor de eerste keer onder de nieuwe naam CG Drives & Automation.

[21 oktober 2011]

Elektrotechniek 2011

De naamsverandering was een belangrijk bericht om te communiceren naar de markt, alsmede het totale productenpakket dat we kunnen aanbieden nu we onderdeel zijn van de global CG groep. Complete aandrijfsystemen kunnen nu geleverd worden, inclusief bijvoorbeeld, frequentieregelaars, motoren en transformatoren.

“Het was belangrijk om klanten te laten zien dat onze nieuwe eigenaar nieuwe mogelijkheden geeft, maar ook om gerust te stellen dat wij nog hetzelfde zijn gebleven. Ze hebben contact met dezelfde toegewijde personen, ze kunnen dezelfde betrouwbare producten bestellen, en ze hebben de garantie dat dezelfde support wordt gegeven”, zegt Dick Rotteveel, Sales manager Benelux.

“De reacties waren zeer positief. Klanten zien het voordeel van de mogelijkheid van complete oplossingen, als ook een breder global aanbod van service en support”.