Pagina afdrukken

Reference Case

Eco Ketelservice Verhuur kiest CG bij standaardisering ketels

Eco Ketelservice Verhuur is een van de grootste energieleveranciers van Europa, met meer dan 350 installaties en 1.000 referenties binnen diverse Europese sectoren, waaronder techniek en energie. Ze bieden ketelsystemen voor stoom en warm/heet water op tijdelijke leasebasis

[4 februari 2015]

Standaardisering - een continu proces

Eco Ketelservice Verhuur garandeert klanten snelle servicemonitoring door leaseproducten grotendeels te standaardiseren en reserveonderdelen op voorraad te houden. Bijna 20 jaar geleden koos Eco ervoor om standaard Emotron-frequentieomvormers te specificeren. Daar waren veel redenen voor. Het internationale karakter van de Emotron-organisatie paste goed bij Eco Ketelservice Verhuur en de Emotron-producten zijn robuust en gebruiksvriendelijk, en bieden een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien zien en voelen de Emotron-aandrijvingen robuust aan en dat roept vertrouwen op.

Gebruiksvriendelijke oplossing 

De ketels van Eco Ketelservice Verhuur zijn een leaseproduct en worden dus door veel verschillende klanten gebruikt. Gebruiksgemak is daarom essentieel en de bedrijfsparameters moeten bij problemen eenvoudig kunnen worden aangepast.

  

Oplossing van CG Drives & Automation

De pompen in de warm-/heetwaterketels zijn voorzien van de CG Drives FDU IP54-aandrijving, die in de behuizing en meteen aan de muur wordt gemonteerd.

  

IN HET KORT

Klant

Eco Ketelservice Verhuur bv, Nederland

Doel

-          Oude voorraad vervangen

-          Hoge kwaliteit handhaven

-          Beschikbaarheid/levering – Eco Ketelservice biedt 24/7 service

Oplossing

Emotron FDU IP54-aandrijving, gemonteerd in de behuizing meteen aan de muur

Voordelen

-          Betrouwbaarheid en gebruiksgemak

-          Beschikbaarheid/levering

-          Consistente kwaliteit

-          Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening