Pagina afdrukken

Onze bijdrage aan duurzaamheid

Onze bijdrage aan duurzaamheid en aan het halen van de doelstellingen van de COP21 in Parijs

De VN-klimaatconferentie van Parijs 2015 is ten einde. Deze conferentie wordt ook wel COP21 genoemd en leidde tot het afsluiten van een historisch en nooit eerder voorgekomen verdrag ter beperking van klimaatverandering. De voornaamste doelstelling is het beperken van de wereldwijde opwarming tot minder dan 2 °C ten opzichte van het pre-industriële niveau. Nu dit belangrijke nieuwe verdrag er is, willen wij er graag alles aan doen om samen met steden, politici en andere bedrijven te werken aan het uitbreiden van energiebesparende oplossingen die zowel het klimaat als de economie ten goede komen.

[18 maart 2016]

 

De grondslag van al dit werk is het concept van duurzame energie. Hieraan kan CG Drives & Automation als greentechbedrijf een grote bijdrage leveren. Wij als bedrijf stoppen al onze energie in het besparen van de uwe. Dit is geen holle frase, maar geeft de basis van onze werkzaamheden aan: verbetering van de energie-efficiëntie in industriële processen voor een lager stroomverbruik en een kleinere CO2-voetafdruk.

Onze Emotron-oplossingen besparen niet alleen energie, maar maken u ook minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en dringen zo ook de CO2-uitstoot terug. De kostenbesparing en de voordelen voor het milieu komen zowel onze klanten als de samenleving in het algemeen ten goede.
Wij investeren voortdurend in innovatie en productontwikkeling op veel toepassingsgebieden, zodat onze klanten de uitdagingen waarmee zij, en wij allemaal, worden geconfronteerd, kunnen aangaan. Wij investeren om het verschil te maken en u zult zien dat wij dat overal waar onze Emotron-oplossingen worden gebruikt in de praktijk brengen.
Zo verbeteren onze frequentieregelaars bijvoorbeeld de zuurstoftoevoer bij het biologisch zuiveren van afvalwater en verdubbelen wij de capaciteit van een gemeentelijk grondwaterpompstation terwijl we daarbij energie besparen. De energiebesparing door het gebruik van frequentieregelaars voor toerentalregeling bij pomptoepassingen in plaats van een gasklepregeling ligt meestal rond 50%. Met Emotron FlowDrive voor het besturen van afvalwaterpompstations bespaart u 30% vergeleken met aan/uit-regeling.

Laat ons u helpen om kosten te besparen en het milieu te beschermen; als we toegewijd samenwerken, halen wij de ambitieuze doelstellingen van Parijs.

Wij stoppen al onze energie in het besparen van de uwe!