Pagina afdrukken

OVER CG DRIVES & AUTOMATION

Kennis en een positieve houding

Ja, het is mogelijk om op bedrijfskosten te besparen terwijl de prestaties van uw proces worden verbeterd. Dat doen we al 35 jaar voor klanten over de hele wereld, door een efficiënte en betrouwbare regeling van elektromotoren te leveren. We gebruiken onze kennis om technische oplossingen te creëren en engageren ons persoonlijk om ze effectief in te zetten op basis van uw vereisten.

Eenvoud in de meest geavanceerde vorm

Eenvoud en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden die van toepassing zijn op onze producten en op ons bedrijf. We hebben geavanceerde technologie gecombineerd met een intuïtieve bediening. Eenvoud betekent gebruiksvriendelijkheid, maar ook de flexibiliteit en beschikbaarheid van onze werknemers. De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om uw probleem op te lossen.

 

Gemoedsrust

Wij stoppen al onze energie in het besparen van de uwe. Daarbij gaan we verder dan alleen de efficiëntie verbeteren om het energieverbruik te verlagen. We zorgen ook dat u uw energie in de juiste dingen steekt. Als u zich geen zorgen hoeft te maken over dure onderbrekingen of schade aan apparatuur, dan kunt u zich richten op preventieve maatregelen en de fijninstelling van uw proces. Wij bieden u gemoedsrust.

 

We begrijpen uw behoeften

Dankzij onze kennis van uw processen kunnen wij u een speciaal afgestemde oplossing bieden en dat kan zowel een enkel product als een volledig systeem op basis van uw vereisten zijn. Onder onze klanten vindt u zowel eindgebruikers als OEM's, die bijvoorbeeld actief zijn op het gebied van stroomopwekking, water/afvalwater, procesindustrieën en mijnbouw. Werken met ons betekent dat u een gewaardeerde klant bent, met een directe verbinding naar het hart van het bedrijf en toegang tot een wereldwijd servicenetwerk.

 

Persoonlijke inzet is altijd inbegrepen

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden bij onze ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden. We zijn groot genoeg om u overal ter wereld van dienst te zijn en tegelijk klein genoeg om u altijd persoonlijke aandacht te geven. Onze services omvatten onder meer technische ondersteuning, training, engineering, ingebruikname, verhelpen van storingen en reparaties. Service- en onderhoudscontracten kunnen ook deel uitmaken van de oplossing. Wij stoppen al onze energie in het besparen van het uwe!