Pagina afdrukken

CG Drives & Automation in het kort

Zo leert u ons kennen in één minuut

Neem een minuut de tijd om CG Drives & Automation te leren kennen: wie we zijn en wat we hebben te bieden.

Bedrijf
35 jaar ervaring. 150 werknemers. Hoofdkantoor in Helsingborg, Zweden. Dochtermaatschappijen in Duitsland en Nederland. Verkoopkantoren in China en Latijns-Amerika. Wereldwijd partnernetwerk.

Regeling van elektromotoren
Ontwikkeling van oplossingen voor de regeling en controle van elektromotoren, met energiebesparing, lagere onderhoudskosten en een hogere productiviteit tot gevolg.

Oplossingen
Volledige aandrijfsystemen op basis van een aantal standaardproducten, inclusief frequentieregelaars en softstarters. Aangepaste hardware en software voor bijvoorbeeld OEM's.

Expertise in toepassingen
Pompen, ventilatoren, compressors, blowers, kranen, brekers, centrifuges, molens, mengers, transportbanden, zagen, liften enz.

Doelgroepen
Stroomopwekking, water/afvalwater, procesindustrieën, mijnbouw, infrastructuur, machinebouw enz.

Ontwikkeling
Ontwikkelingsresources in Zweden, Nederland en Duitsland. Technische expertise op het gebied van onder meer vermogenselektronica, besturingsalgoritmen en motorontwerp.

Productie
Productie- en testfaciliteiten op ons hoofdkantoor in Helsingborg, Zweden.

Onderdeel van Crompton Greaves

Sinds juni 2011 maakt CG Drives & Automation (voorheen Emotron) deel uit van Crompton Greaves (CG). CG is wereldwijd een toonaangevende leider in het beheer en de toepassing van elektrische energie. CG heeft meer dan 15.000 werknemers met activiteiten in ongeveer 85 landen. Het bedrijf levert elektrische producten, systemen en diensten aan nutsbedrijven, stroomopwekking en de industriële en consumentenmarkt.