Pagina afdrukken

TECHNOLOGIE

Eenvoud in de meest geavanceerde vorm, dat is onze filosofie

Eenvoud en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden die ons werk in ontwikkeling leiden. We hebben geavanceerde technologieën gecombineerd voor een zeer nauwkeurige motorregeling, met een robuust en gebruiksvriendelijk ontwerp. Dit heeft geleid tot hoogwaardige producten die zich in installaties over de hele wereld hebben bewezen.

Tijd en problemen besparen

De eenvoud van de producten van CG geldt voor iedereen die ermee te maken heeft. Bedieners profiteren van de gebruiksvriendelijke operatorinterface, het modulaire ontwerp biedt eenvoudige servicetoegang en de eenvoudige kabelaansluitingen vergemakkelijken de installatie.

De betrouwbaarheid komt door de technologie zelf, wat zorgt voor een moeiteloze bediening, en door de robuuste metalen behuizingen met IP54-certificatie. We hebben het aantal onderdelen, kabels en mechanische onderdelen geminimaliseerd, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt en onderhoud gemakkelijker is.


Creativiteit in de vorm van unieke waarden

Uitgebreide kennis op het gebied van bijvoorbeeld vermogenselektronica, besturingsalgoritmen en motorontwerp heeft geleid tot oplossingen van CG met unieke voordelen voor uw proces.

  • De directe koppelregeling biedt een nauwkeurige regeling van de snelheid en het koppel in dynamische toepassingen. De gegevens worden 40.000 keer per seconde bijgewerkt.
  • De koppelregeling verlaagt de inschakelstroom tot 30% meer dan bij conventionele softstarters.
  • De berekening van de asbelasting zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare controle over het volledige motorbelastingsbereik, zonder externe sensoren.
  • SR-technologie zorgt voor een zeer efficiënte regeling in sensorloze motoren zonder tandwielkasten, ventilatoren of rotorwikkelingen.