Pagina afdrukken

TRAINING

Oefen in een realistische omgeving

Het Emotron-toepassingscentrum biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de besturing van een kraan op een realistische manier te simuleren. Klanten over de hele wereld komen hier om de functionaliteit van onze producten als belangrijk onderdeel van hun training te oefenen.

Bij het toepassingscentrum kunt u bijvoorbeeld een veilige en efficiënte spinstart van een ventilator simuleren met onze frequentieregelaars, de zeer snelle zaagrem van onze softstarters ervaren of de automatische omkeerfunctie van onze asbelastingsmonitoren in een schroeftransporteur proberen.

Het toepassingscentrum is ook een van de weinige faciliteiten ter wereld met een realistische simulatie van een kraanbesturing. Bezoekers kunnen loop- en hijsbewegingen oefenen, bijvoorbeeld met een bovenloopkraan op rails of een trolley op rails en kraanlier. U kunt de efficiënte en precieze bediening van onze frequentieregelaars en de speciale functies, zoals de elektronische flensbediening van Emotron, ervaren.

Geplande en klantspecifieke trainingen

Het toepassingscentrum van Emotron staat in Wernigerode, Duitsland. We organiseren standaardproducttrainingen en klantspecifieke cursussen die op uw wensen zijn afgestemd. Neem contact op om uw training te plannen!