Water / afvalwater

Schoon water met minimale energie

Met toerentalregeling kunt u aanzienlijk op energie besparen bij het verwerken van water/afvalwater, door de grote verschillen in vraag. Gemeentes over de hele wereld gebruiken producten van CG om hun processen in rioolverwerkings- en waterzuiveringsinstallaties te optimaliseren.

Energieopwekking

Krachtige aandrijvingen voor energieopwekking

CG werkt al jaren samen met de energiesector. Onze robuuste en krachtige frequentieregelaars bieden een efficiënte en betrouwbare werking van uw pompen, ventilatoren en kranen. U bespaart op kosten voor energie, onderhoud en stilstandtijd.

Procesindustrie

Energie-efficiënte en betrouwbare processen

Procesindustrieën kunnen veel besparen door de vele door elektromotoren aangedreven handelingen te optimaliseren. CG zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid voor uw pompen, ventilatoren, kranen, mengers, molens, centrifuges en transportbanden.

Mijnbouw

Voorbereid op de harde werkelijkheid

De producten van CG hebben zich bewezen in mijnbouwtoepassingen over de hele wereld. De robuuste constructie en geavanceerde functionaliteit betekenen dat ze uw zware werkzaamheden op een betrouwbare en efficiënte manier kunnen uitvoeren en dat geldt voor brekers, transportbanden, takels, pompen en ventilatoren.

Zagerijen

Robuuste producten voor zware werkzaamheden

De robuuste producten van CG zijn geschikt voor de zware werkzaamheden in uw zagerij. U bespaart waardevolle procestijd en investerings- en onderhoudskosten dankzij de gecontroleerde stops van zagen en rotors, en dankzij een vol vermogen voor een efficiënte werking van de transportband.