Pompen

Bescherm uw debiet en bespaar energie

De pompbesturingen van CG bieden grote besparingen op energie en onderhoud. De werking wordt aangepast aan de vraag, een slaapfunctie bespaart meer energie, de lineaire stops voorkomen de kans op waterslag en de ingebouwde belastingsmonitor beschermt de pomp tegen drooglopen.

Ventilatoren

Frisse lucht met minimale inspanning

Als u uw ventilatoren met de oplossingen van CG bestuurt, werken ze efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Schade en stilstandtijd worden voorkomen, onderhoud wordt beperkt en het energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Compressoren

Efficiënte en betrouwbare compressie

CG zorgt dat compressoren continu en afgestemd op de vraag werken, waarbij het energieverbruik en de slijtage worden geminimaliseerd. Inefficiëntie door luchtlekkage of het onbelast draaien van de compressor wordt meteen geregistreerd.

Blowers

De juiste hoeveelheid lucht blazen

CG zorgt dat de blower continu en afgestemd op de vraag werkt, bijvoorbeeld om het vereiste zuurstofniveau in een waterbehandelingsproces te handhaven. Het energieverbruik en onderhoud worden geminimaliseerd.

Kranen

Verlicht de last van uw hijskraan

De besturing van kranen met de aandrijfoplossingen van CG zorgt voor minimale cyclustijden, minder mechanische stress en meer veiligheid. De directe koppelregeling en unieke kraanfuncties zorgen voor een optimale werking.

Transportbanden

Efficiënte en betrouwbare besturing van transportbanden

Transportbanden moeten betrouwbaar werken zodat de juiste hoeveelheid materiaal van en naar uw proces kan worden gestuurd. De oplossingen van CG optimaliseren de toevoersnelheid door het motortoerental aan te passen en er wordt directe koppelregeling gebruikt voor de hoge koppelvereisten bij het starten.

Brekers

Vermogen wanneer u dat nodig hebt

De oplossingen van CG passen de werking van uw breker aan de afmetingen en het type van het materiaal aan. Een zwaar beladen breker kan gemakkelijk starten door het koppel te verhogen. De ingebouwde remfunctie zorgt dat de transportband snel kan stoppen zonder het gebruik van mechanische remmen.

Molens

Optimaliseer uw molens

De besturing van uw molens met de oplossingen van CG zorgt voor een efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke werking. Schade en stilstandtijd worden voorkomen, onderhoud wordt beperkt en het energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Centrifuges

Energie-efficiënte centrifuges

De frequentieregelaars van CG zorgen voor een zeer energie-efficiënte en betrouwbare werking van bijvoorbeeld decanteercentrifuges. Ze kunnen zonder remweerstanden werken, zodat de energie die door de remmotor wordt gegenereerd weer door de aandrijfmotor kan worden gebruikt.

Mengers

Efficiënt en veilig mengen

De besturing van uw mengers met de oplossingen van CG zorgt voor een efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke werking. Het systeem bepaalt wanneer het mengproces klaar is en wanneer de viscositeit precies goed is. Dit leidt tot een hoge productiviteit en productkwaliteit.

Zagen

Efficiënte en veilige werking van zagen

Een zaag heeft vanwege de veiligheid of productiviteit vaak een snelle stopfunctie nodig. De softstarters van CG bieden geavanceerde remtechnieken, waardoor er geen dure en ruimteverslindende externe remmen nodig zijn. Het gevolg is lagere investerings- en onderhoudskosten.

Liften

Snelheid, veiligheid en comfort

Snelheid, veiligheid en comfort zijn essentieel in alle liftsystemen. Met een liftaandrijving van CG profiteert u van een geoptimaliseerde werking, ongeacht de liftafmetingen, het motortype en de aandrijftechnologie.