Pagina afdrukken

Liften

Meer snelheid, veiligheid en comfort voor liften

Snelheid, veiligheid en comfort zijn essentieel in alle liftsystemen. Met een liftaandrijving van CG profiteert u van een geoptimaliseerde werking, ongeacht de liftafmetingen, het motortype en de aandrijftechnologie.

Volledig aanbod voor alle liften

Frequentieregelaars van CG zijn ontwikkeld voor de regeling van liftaandrijvingen in zowel nieuwe als gemoderniseerde systemen. Ze zijn geschikt voor lieren met en zonder overbrenging. Regeling is mogelijk voor alle systemen die momenteel op de markt zijn, of ze nu gebruik maken van synchrone of asynchrone motortechnologie. Door de combinatie van een geluidsoptimale procedure en speciale versies met ingebouwde beveiligingen zijn deze frequentieregelaars ook zeer geschikt voor aandrijvingen zonder machineruimte.

De productserie bevat draaistroomaandrijvingen tot 132 kW en digitale DC-aandrijvingen tot 90 kW.

 

Nauwkeurige regeling van snelheid en positie

De aandrijvingen staan garant voor een hoge efficiëntie door een kwalitatief hoogwaardige regeling en een grote nauwkeurigheid als het gaat om positionering en snelheid. Via zachte starts en stops zorgen ze voor een grotere betrouwbaarheid van liftsystemen, meer comfort voor passagiers en een nauwkeurige positionering in het gelijkvloerse gebied.

De lage geluidsniveaus en geminimaliseerde trillingsniveaus dragen ook bij tot maximaal rijcomfort.

 

Tijdsbesparing door plug-and-play-oplossingen

De installatietijd wordt tot een minimum beperkt, doordat de aandrijvingen worden geleverd met volledige parameterinstellingen voor de specifieke motor. Ook zijn er diverse aansluitmogelijkheden en veldbuscommunicaties beschikbaar.

Maximale flexibiliteit door verschillende verbindingsopties en veldbuscommunicatie.