Voor studenten

De bedrijfswereld en de academische wereld samenbrengen

Het is goed voor ons bedrijf en voor onze sector om de bedrijfswereld en academische wereld samen te brengen. CG Drives & Automation is ook betrokken bij het EPE (European Power Electronics Association), een Europees samenwerkingsverband waarin bedrijven en universiteiten samenwerken aan vermogenselektronica en elektrische aandrijvingen. We werken ook nauw samen met plaatselijke universiteiten en Europese en internationale organisaties om belangrijke werkrelaties voor nu en in de toekomst op te bouwen. 

Verbonden met de toekomst

We willen onze toekomst veilig stellen door het ondersteunen van onderzoek en opleiding; ook omdat het ons toegang geeft tot nieuwe technologieën en mensen met goed ontwikkelde en relevante vaardigheden. Via onze contacten op universiteiten blijven we op de hoogte van de nieuwste onderzoeksresultaten en krijgt CG Drives & Automation naamsbekendheid onder studenten.

Sommige studenten hebben hun afstudeerproject en/of stage bij CG Drives & Automation gedaan en komen uiteindelijk misschien wel bij ons werken. Een aantal van onze engineers heeft tijdens hun werk colleges aan de universiteit gevolgd om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bij ons leren

We nemen momenteel geen mensen voor specifieke afstudeerprojecten aan, maar u kunt altijd contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken.