Liften

Snelheid, veiligheid en comfort

Snelheid, veiligheid en comfort zijn essentieel in alle liftsystemen. Met een liftaandrijving van CG profiteert u van een geoptimaliseerde werking, ongeacht liftafmetingen, motortype of aandrijftechnologie.

Volledig aanbod voor alle liften

De liftaandrijvingen van CG zijn ontwikkeld voor nieuwe en gemoderniseerde liftsystemen. Ze werken met lieren met en zonder overbrenging, met behulp van synchrone of asynchrone motortechnologie. Ze kunnen in een machineruimte of direct in de liftschacht worden gemonteerd.

Onze liftoplossingen voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van snelheid, veiligheid en comfort. De serie omvat frequentieregelaars tot
132 kW en digitale DC-aandrijvingen tot 90 kW.

Nauwkeurige regeling van snelheid en positie

Geleidelijk starten en stoppen zonder schokkerige bewegingen, snelle en soepele acceleratie in S-curve en nauwkeurige nivellering op de verdiepingen dragen allemaal bij aan een comfortabele en veilige werking. Dit komt door de uiterst nauwkeurige snelheid en koppelregeling, en de perfecte afstemming op de mechanische remmen. De lage geluidsniveaus en minimale trillingsniveaus dragen ook bij tot maximaal rijcomfort.

Tijdsbesparing door plug-and-play-oplossingen

Onze unieke plug & play-oplossingen minimaliseren de installatietijd. U kunt de aandrijvingen klaar voor gebruik bestellen, met parameterinstellingen voor uw specifieke motor en de kenmerken van uw lift zoals snelheid en wieldiameter.

Maximale flexibiliteit door verschillende verbindingsopties en veldbuscommunicatie.

Praktijkvoorbeelden