Carrière

Een mooi vervolg van uw carrière?

Bij CG Drives steken we veel energie in onze kernwaarden: Integriteit, verbeelding en het individu. Deze kernwaarden geven aan wie wij zijn en bepalen hoe we ons in onze dagelijkse werkzaamheden tegenover onze klanten, ons bedrijf en onze collega's gedragen.

 Eenvoud en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden bij CG Drives & Automation. We gebruiken onze kennis om technische oplossingen te creëren en engageren ons persoonlijk om ze effectief in te zetten op basis van de vereisten van onze klanten. 

Kom werken bij CG Drives & Automation!

Wilt u graag werken in een internationaal technologiegedreven bedrijf dat energiezuinige oplossingen ontwikkelt voor elektromotoren? Aarzel dan niet om ons uw CV te sturen met een korte beschrijving over uzelf. careers.se@cgglobal.com.

Getuigenissen

Ramakant Mahajan

 

 

"Werken bij CG-Emotron biedt een geweldige kans om aan verschillende technologieplatformen te werken binnen een fantastische cultuur."

"Ik begon bij CG als manager Technologie voor de ontwikkeling van spoorwegproducten (sensorloze BLDC-ventilator, digitale-asteller,geïntegreerde vermogenssystemen enz.).

Daarna ging ik naar de afdeling Vermogen en was ik betrokken bij een aantal baanbrekende producten zoals de arbeidsfactorregelaars van 11 kV met mechanische en thyristor-regeltechnieken. Ik werd bevorderd tot senior manager en ging me in 2014 bezighouden met frequentieregelaars en automatisering, waarbij mijn team onder mijn leiding IP2Y heeft gelanceerd. Momenteel werk ik aan een belangrijk project dat hoge prioriteit heeft, namelijk een facelift-PPU voor VSU- en VFX-producten met smartphonetoepassing.

Ik houd van de flexibiliteit van het werken aan innovatieve technologieën voor ons bestaand productenassortiment."

Irene Josefsson

 

 

“Ik werk sinds de zomer van 1995 bij CG-Emotron."

 "Toen ik bij Emotron kwam, was het een klein Zweeds bedrijf met maar 35 werknemers. We hebben een interessant traject afgelegd, met zowel ups als downs.Ik begon in het magazijn met het verpakken en leveren van producten.

Dit werd in het verleden uitgevoerd door de mensen die de producten maakten en er waren geen werkprocedures of uitrusting om je bij het werk te helpen. Dat was mijn eerste taak bij Emotron.

In 2011 kreeg ik de kans om naar de verkoopafdeling te gaan. Daar begon ik als binnendienstverkoper voor de Scandinavische en exportmarkten. Sinds 2014 werk ik voor de Zweedse markt en ben ik verantwoordelijk voor de de markt voor roterende warmtewisselaars.

Als je bij Emotron werkt, word je voortdurend uitgedaagd; je weet nooit wat er gaat gebeuren, geen dag is hetzelfde.

Het mooiste aan werk bij Emotron vind ik de flexibiliteit en de invloed die ik op mijn eigen functie heb, en het contact met klanten. Zowel in goede tijden als in slechte tijden."