Service & support

Energiebesparing gaat niet alleen over uw elektriciteitsrekening. Het gaat ook om gemoedsrust, omdat u erop kunt vertrouwen dat alles efficiënt loopt en dat wij er voor u zijn als u ondersteuning nodig hebt. Wij zorgen dat u uw energie in de juiste dingen kunt steken. 

Onze serviceaanbod

Reparaties

Snelle service voor minimale stilstandtijd

Een snelle en betrouwbare service is essentieel om uw proces continu te laten draaien. We doen alles om onze hoge beschikbaarheid te handhaven; we analyseren eerst de situatie en zoeken daarna de beste oplossing.

Contact

Service & Support

+31 497 389 222

service.nl@cgglobal.com 

Service op locatie

Service op locatie omvat onder meer ingebruikname, onderhoud, het verhelpen van storingen en reparaties aan apparatuur. Er kunnen servicecontracten voor kritische processen worden afgesloten, voor gegarandeerde beschikbaarheid.

Onderhoud voor het optimaal functioneren van frequentieregelaars

Inbedrijfname

Verlengde garantie

Reparaties in de werkplaats

Onze monteurs kunnen uw CG-producten snel en vakkundig in de werkplaats repareren. In de meeste gevallen kunnen we vervangende producten aanbieden voor apparatuur die niet meer kan worden gerepareerd.
Gebruik het formulier dat staat onder Documenten als u CG-apparatuur voor reparatie naar een van onze werkplaatsen brengt.

Reparaties

Vervangende apparatuur

Een snelle levering van reserveonderdelen of vervangende apparatuur helpt kostbare stilstandtijd voorkomen. We zorgen dat er gedurende de levenscyclus van de producten vervangende eenheden beschikbaar zijn, zolang dat technisch en economisch haalbaar is.

Huurproducten

Remote access

Bel ons om het probleem op te lossen

Werkt u op locatie en heeft u extra ondersteuning nodig van het serviceteam van Emotron? Met onze nieuwe oplossing voor toegang op afstand heb je altijd directe ondersteuning om je te ondersteunen.

Informatie over toegang op afstand

Training

Voor optimaal gebruik in uw proces

Als u meer leert over de functionaliteit van Emotron-producten, kunt u ze optimaal in uw proces gebruiken. Als u weet welke mogelijkheden u tot uw beschikking hebt, kunt u de werking optimaliseren en de kosten verlagen.

Training

Training contact

Jacques de Pijnier 

+31 497 38 92 22

E-mail

Total Cost of Ownership

Contractlooptijd: 5, 10, 15 jaar..

Ons TCO-aanbod!

Training in theorie en praktijk

Onze trainingen combineren theoretische en praktische oefeningen en worden door onze productspecialisten gegeven. Tijdens de trainingen wordt er ingegaan op functionaliteit, installatie, ingebruikname en het opsporen van fouten. Deze trainingen zijn bedoeld voor bedieners, installateurs, servicemonteurs en ander personeel dat met Emotron-producten werkt.

Ons toepassingscentrum biedt ook de mogelijkheid de besturing van bijvoorbeeld een ventilator of kraan te simuleren.

Cursussen speciaal voor uw bedrijf

We organiseren ook klantspecifieke trainingen die bij Emotron of binnen uw bedrijf worden gegeven. Zo kunnen we erachter komen hoe onze producten het best in uw specifieke toepassing kunnen worden gebruikt.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een speciale cursus die aan uw vereisten voldoet.