Toepassingen & Industrieën

Dankzij onze kennis van uw processen kunnen wij u een geoptimaliseerde oplossing bieden en dat kan zowel een enkel product als een volledig systeem zijn. We combineren geavanceerde technologie voor een nauwkeurige motorbesturing met een robuust ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde uitdagingen!

Slimme aandrijfoplossingen op basis van sterke relaties.

CG Drives & Automation biedt aandrijfoplossingen waarmee veeleisende toepassingen veilig en rendabel kunnen worden uitgevoerd. We leveren over de hele wereld slimme oplossingen voor gebruikers, operatoren, systeemintegrators en OEM's. Voor zware toepassingen, zoals waterbehandeling, materiaaltransport en kranen.

Complete aandrijfoplossingen

We leveren de techniek, automatisering, transformator, frequentieregelaar, motor en kasten in een totaaloplossing met geavanceerde functionaliteit – geoptimaliseerd voor uw toepassing, in overleg met uw team. Een complete aandrijfoplossing die voor uw proces is geoptimaliseerd, zorgt ervoor dat uw industriële toepassing de beste totaalprestaties levert en dat geeft u gemoedsrust. We bieden een complete oplossing, in tegenstelling tot apparatuur van andere bedrijven waarvoor externe uitrusting nodig is. Hierdoor zijn de installatie en de ingebruikname niet alleen eenvoudig, maar ook kostenefficiënt.

Standaardproducten

Dankzij ons modulaire ontwerp kunnen we complete oplossingen op basis van standaard, bewezen producten leveren, ongeacht de toepassing – kranen, maritiem, energieopwekking, materiaaltransport of waterbehandeling.